REZULTATET

Vrapues i shnetshëm

Hej #vrapuesishnetshëm,

Le te flasim pak për rëndësinë e shëndetit n vrapim.

Vrapimi nuk është vetëm një ushtrim i shkelqyeshëm fizik, por gjithashtu ka përfitime të rëndësishme për mirëqenien tonë mendore. Është një mënyrë fantastike për të udhëhequr një jetesë të shëndetshme dhe për të mbajtur trupin dhe mendjen në formë.

Por si vrapues, ne shpesh priremi të përqëndrohemi shumë në performancën dhe statistikat tona, të tilla si: Sa kilometra distancë e vrapuar; Çfarë kohe mesatare për kilometër; Sa metra ngjitje; etj. Mos na keqkuptoni, nuk ka asgjë të keqe të kontrolloni përparimin tuaj sportiv në Strava ose të shtyni veten për të thyer rekordet tuaja personale gjatë garave si Prishtina Trails.

Megjithatë, në jetën tonë të përditshme, është thelbësore të shohim përtej këtyre parametrave dhe të kujdesemi për shëndetin tonë fizik dhe mendor. Kjo do të thotë të bëjmë kontrolle të rregullta te një profesionist i mjekësisë për të vlerësuar nivelet tona të fitnesit dhe shëndetin e përgjithshëm.

Pra, ne ju inkurajojmë që jo vetëm të gjurmoni progresin tuaj të vrapimit në orët dixhitale, por edhe të njihni trupin tuaj nga ana mjekësore. Është thelbësore të ruani një ekuilibër midis shtytjes së vetës për të arritur qëllimet tuaja dhe kujdesit për mirëqenien tuaj të përgjithshme.

Tani, regjistrohu në Prishtina Trails 2023 dhe bashkohu me ne për një stil jetese të shëndetshem!

Bëhu #vrapuesishnetshëm

PËR GARËN

Distancat

Këtë edicion do të mund të zgjedhni të vraponi një nga tre distancat e përgatitura nga Prishtina Trails 2023: 10K, 25K dhe 47K

47KM
25km
10km

ARKIVI

REZULTATET 2020
REZULTATET 2021
REZULTATET 2022