Powered by Wikiloc
GPX File

10K
Shtegu është i njohur për shumë vrapues, por tani e sfidon secilin për të tejkaluar sfidën personale. Përgjatë shtegut do të ketë së paku 1 matje kohe dhe stacion ushqimi.

Ky shteg ka ngjitje 426D+.

Kufizimi kohor për të përfunduar garën: 4 orë

Shkarko hartën digjitale