GPX File

23K
Kjo distancë është më e kërkuara nga vrapuesit e shtigjeve në mal. Është një shteg i kombinuar me pamje të Prishtinës dhe dendësi të pyllit të Gërmisë.

Përgjatë shtegut do të ketë së paku 2 matje kohe dhe stacione ushqimi.
Ky shteg ka ngjitje 990D+.
Kufizimi kohor për të përfunduar garën: 6 orë

Shkarko hartën digjitale