Powered by Wikiloc
GPX File

47K

Ky vrapim ju çon më tej Gërmisë me rrethinë. Në një shteg të përzgjedhur për sfidë por edhe për kënaqësi të pejsazheve natyrore të pashoq. Përgjatë shtegut do të ketë së paku 3 matje kohe dhe stacione ushqimi.
Ky shteg ka ngjitje 1900D+.

Kufizimi kohor për të përfunduar garën: 12 orë.

Shkarko hartën digjitale