PËR ÇFARË VRAPON?

Hej #vrapuesishnetshëm,

Le te flasim pak për rëndësinë e shëndetit n vrapim.

Vrapimi nuk është vetëm një ushtrim i shkelqyeshëm fizik, por gjithashtu ka përfitime të rëndësishme për mirëqenien tonë mendore. Është një mënyrë fantastike për të udhëhequr një jetesë të shëndetshme dhe për të mbajtur trupin dhe mendjen në formë.

Por si vrapues, ne shpesh priremi të përqëndrohemi shumë në performancën dhe statistikat tona, të tilla si: Sa kilometra distancë e vrapuar; Çfarë kohe mesatare për kilometër; Sa metra ngjitje; etj. Mos na keqkuptoni, nuk ka asgjë të keqe të kontrolloni përparimin tuaj sportiv në Strava ose të shtyni veten për të thyer rekordet tuaja personale gjatë garave si Prishtina Trails.

Megjithatë, në jetën tonë të përditshme, është thelbësore të shohim përtej këtyre parametrave dhe të kujdesemi për shëndetin tonë fizik dhe mendor. Kjo do të thotë të bëjmë kontrolle të rregullta te një profesionist i mjekësisë për të vlerësuar nivelet tona të fitnesit dhe shëndetin e përgjithshëm.

Pra, ne ju inkurajojmë që jo vetëm të gjurmoni progresin tuaj të vrapimit në orët dixhitale, por edhe të njihni trupin tuaj nga ana mjekësore. Është thelbësore të ruani një ekuilibër midis shtytjes së vetës për të arritur qëllimet tuaja dhe kujdesit për mirëqenien tuaj të përgjithshme.

Tani, regjistrohu në Prishtina Trails 2023 dhe bashkohu me ne për një stil jetese të shëndetshem!

Bëhu #vrapuesishnetshëm

UDHËZUES PËR GARËN

Pikënisja e Prishtina Trails 2023 do të jetë Parku i Gërmisë, saktësisht Amfiteatri i Gërmisë. Shtegu për secilen prej distancave do të jetë i markuar me shirita dallues si dhe udhëzuesë të tjerë.

Pikat kontrolluese (check points) janë të domosdoshme për të validuar kohën e secilit vrapues. Vrapuesit duhet të sigurohen që koha është shënuar. Gjithashtu, pikat kontrolluese janë të furnizuara me pije freskuese dhe ushqim të nevojshëm dhe të mjaftueshëm.

Në fund, secili vrapues që përmbyll garën me sukses do të dekorohet me një medalje nga Prishtina Trails 2023.

Ju urojmë fat.

#VrapuesiShnetshëm

STARTI I GARËS

Starti i garës Prishtina Trails 2023 do të jetë te Amfiteatri i Gërmisë. Ftohen pjesëmarrësit që të paraqiten së paku gjysmë ore më herët se koha e startit për të pranuar numrat e obligueshëm.

Starti për secilën kategori është ky:

47K – 07:00

25K – 10:00

10K – 11:00

Lista e garuesve me kohën përkatëse startuese do të publikohet këtu.

Shtegun që kemi zgjedhur është i njohur për shumë vrapues, por janë shtigje të reja të cilat Prishtina Trails i përdor zyrtarisht për herë të parë.

Shkarko hartën digjitale këtu sipas distancën që do vrapni.

Ju urojmë sukses.

Prishtina Trails